Nieuwsbrief Facebook - Café Plein Twitter - Café Plein
Free WiFi

Altijd wat te beleven!

7 dagen per week

Een hapje eten of een gezellig drankje na het shoppen in Rotterdam? Bij Café Plein kan je binnen als zowel buiten op het terras genieten. Met elke dag een wisselende dagschotel en een uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Later op de avond gaat het over naar het gezelligste feestcafé van Stadhuisplein. Tot in de late uurtje kan je genieten van heerlijke muziek en de lekkerste drankjes.

Vrijgezellenfeesten, verjaardagen, het is allemaal mogelijk. Onze enthousiaste barmannen en -vrouwen zullen jou extra in het zonnetje zetten.

Café Plein is de locatie waar jij een topavond hebt! 

Uitgaan

Elk week op donderdag- , vrijdag- en zaterdagavond gaat het los bij het Plein! Tot in de late uurtjes veranderd Café Plein in het gezelligste feestcafé van Rotterdam met o.a Matthew Satoor, Mr. Larox, Berry El Divaro en Erick D'Main. We gaan door tot de kleine uurtjes met de beste dansmuziek van nu maar ook oude goude classics! Het terras is heel de nacht geopend, wanneer je bijvoorbeeld een drankje wil doen en even wil afkoelen (in de winter is het terras verwarmd).

Donderdag     : 22:00 - 04:00 uur
Vrijdag            : 22:00 - 04:00 uur
Zaterdag         : 22:00 - 05:00 uur
Leeftijd           : 18+

WIl je de sfeer proeven of ben je gewoon benieuwd hoe gezellig het is in ons feestcafé? Check dan het onderstaande filmpje.
Bekijk ook onze Facebook pagina voor meer filmpjes, events en partypics.

Acties
5 bier + 5 Boswandeling, Dutch Drop of Rocketshot.
Fles Eristoff Wit en Rood
Eristoff Wit of Rood IN THE MIX



Uit eten